Zoeken in deze blog

maandag 8 februari 2010

Aan de Meule, Beek

Aandemeule Café-restaurant Aan de Meule vindt u - zoals de naam aan aangeeft - tegenover een kleine windmolen even buiten het stadje Beek. Het is een grote uitspanning met een ruim terras dat een prachtig uitzicht heeft over de velden. Tevens is een een ruime serre waar het goed toeven is in het voorjaar en najaar. Binnen vindt u enerzijds een zeer sfeervol bruin café en anderzijds een ruime dinerzaal die moderner is ingericht.

Aan de Meule is een van de gelegenheden waar we af en toe speciaal naar toe rijden omdat we er graag komen. Het eetcafé is heel gezellig ingericht en de bediening is heel vriendelijk. Maar het allerbelangrijkst is de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De menukaart is prima gevuld met gevarieerde gerechten. De bereiding is uitstekend en de gerechten zijn ook mooi opgemaakt. En vervolgens zijn de gerechten zeer redelijk geprijsd. Kortom, dit is een plek die eigenlijk alle goede elementen combineert: prima ligging, goede kaart, lekker eten en een goede bediening.

Het restaurant is ook heel geschikt voor het diner. Ondanks het feit dat er veel zitplaatsen zijn is het toch meestal nodig om vooraf te reserveren. Er zijn dus wel meer mensen die dit plekje hebben ontdekt, ook al ligt het een beetje afgelegen tussen de weilanden.

Ons oordeel:

Kwaliteit eten: 8
Lunchkaart: 7.5
Interieur/ambiance: 7.5
Ligging/omgeving: 8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten