Zoeken in deze blog

maandag 8 februari 2010

Eetcafe La Meuse, Eijsden

La_meuse Eetcafé La Meuse ligt in Eijsden, het meest zuidelijke dorpje van Nederland. Het café ligt op een steenworp van de Maas waar u een prachtig uitzicht heeft op het tegenover gelegen België. La Meuse heeft de ambiance van een typisch dorpscafé met een mooi klassiek interieur en bediening door echte Eijsdenaren.

Het eetcafé heeft een vrij ruime menukaart die naast standaardgerechten ook een aantal originele gerechten bevat. De kwaliteit van het eten is wat je van een goed eetcafé mag verwachten. De prijs/kwaliteit verhouding is er dan ook prima.

Het café ligt aan een rustige weg en heeft een vrij groot terras waar het in de zomer goed toeven is. Er komen dan veel wandelaars en fietsers waardoor het er gezellig druk is. Maar ook in de winter wordt het eetcafé goed bezocht en heerst er meestal een gezellige sfeer.

In 2010 is het café flink verbouwd. Het aantal tafeltjes is flink uitgebreid en de verbouwing heeft een heel mooi resultaat opgeleverd waarbij de oorspronkelijke sfeer van het café is behouden terwijl het nieuwe deel een heel eigen atmosfeer uitstraalt die heel goed past. De kaart en het eten zijn onveranderd gebleven.

Ons oordeel:

Kwaliteit eten: 7
Lunchkaart: 7
Interieur/ambiance: 8
Ligging/omgeving: 7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten