Zoeken in deze blog

maandag 8 februari 2010

De Zwarte Ruiter, Gulpen

Zwarte_ruiter Herberg De Zwarte Ruiter vindt u aan de Markt in het plaatsje Gulpen. Het is een vrij ruim bruin dorpscafé dat wordt bezocht door veel Gulpenaren. De markt is een uiterst gezellig aandoend pleintje in het midden van Gulpen, omringd door een aantal cafés en restaurants. Er zijn verschillende terrassen waardoor het vooral in de zomer een heel gezellig plein is waar de rivier de Gulp zachtjes langs stroomt.

De herberg heeft een klassieke kaart die niet bijzonder uitgebreid is maar toch voldoende keuze biedt. De gerechten zijn goed bereid zonder al te veel tierlantijntjes maar dat is ook in de uiterst gunstige prijzen terug te vinden. De bediening is vriendelijk.

Wanneer u deze herberg bezoekt dan is een wandeling in het mooie dorp Gulpen zeker de moeite waard. Naast het kleine winkelcentrum biedt Gulpen een heuse brouwerij (Gulpen bier) die haar producten bereid uit streekproducten. Omdat Gulpen midden in het Limburgse heuvelland ligt is de Zwarte Ruiter een prima plek om een mooie wandeling of fietstocht te onderbreken.

Ons oordeel:

Kwaliteit eten: 7
Lunchkaart: 6.5
Interieur/ambiance: 7
Ligging/omgeving: 7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten