Zoeken in deze blog

maandag 8 februari 2010

De la Frontiere, Slenaken

Frontiere Restaurant de la Frontiere in Slenaken is een beetje aparte plek om te lunchen. Dat komt voornamelijk omdat de eigenaar van dit restaurant afkomstig is uit Zuid Afrika hetgeen op subtiele wijze terug te vinden is in de inrichting en de menukaart.

Het restaurant past eigenlijk niet helemaal in deze lijst. Het is een plek waar we maar eenmaal per jaar naar toe gaan en wel op de laatste dag van het jaar. Het is een beetje een traditie geworden nadat we hier een keer per ongeluk met onze zoon zijn terecht gekomen op oudejaarsdag. Het restaurant is echter vooral gericht op het diner. De lunchkaart heeft een nogal beperkte keuze die ook nog eens sterk op toeristen is afgestemd. Ook de prijzen zijn niet echt laag te noemen waardoor het geheel eigenlijk niet helemaal aan onze normen voldoet. Wel is het eten er goed bereid en is de bediening is uiterst netjes.

Waarom dan toch hier vermeld. Wel het zit hem een beetje in de Zuid Afrikaanse tekst die op het krijtbord op de stoeprand staat vermeld. Een tekst die je waarschuwt om hier niet zo maar voorbij te lopen maar in plaats daarvan even binnen te kijken. Het prikkelt de nieuwsgierigheid en verleid je om toch even binnen te kijken. En zo vlak na de kerst hebben we toch al zo lekker gegeten dat dat er nu even wat minder toe doet. Vandaar.

Ons oordeel:

Kwaliteit eten: 7
Lunchkaart: 6
Interieur/ambiance: 7
Ligging/omgeving: 7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten