Zoeken in deze blog

dinsdag 9 augustus 2011

Brasserie De Brakke Berg, Geulhem

BrakkebergDe allerbelangrijkste reden om "De Brakke Berg", gelegen in het idyllische Geulhem, in dit overzicht op te nemen, is het fantastische terras. De ligging van het terras is geweldig en de eigenaren van de Brasserie hebben van hun kant geld noch moeite gespaard om de kwaliteit van het terras daaraan aan te passen. Het resultaat is een heerlijk plekje om een zonnige middag of avond door te brengen.

Wat de lunch betreft, heeft de Brasserie zich helaas gericht op de doorsnee toerist die in Geulhem een uitsmijter, tosti of broodje kaas wil eten. Een weinig originele of opvallende lunchkaart dus, al was er op het kippenpasteitje (bestaande uit maar liefst twee pasteitjes) weinig tot niets aan te merken. Maar de uiensoep was aan de eenvoudige kant. Kwa prijs-kwaliteit verhouding moet echter worden opgemerkt dat u hier voor een klein bedrag een fatsoenlijke lunch kunt genieten. Maar het is toch vooral het terras wat het meest aan dat genieten bijdraagt.

Mocht het nu toevallig minder goed weer zijn, dan biedt de brasserie een aantrekkelijk interieur dat een goede mix biedt van klassieke rustieke elementen en moderne meubilair. De grote ramen garanderen een mooi uitzicht. En mocht u ingesneeuwd raken, de Brakke Berg is tevens hotel dus u kunt er altijd een nachtje verblijven tot het weer opklaart.

Ons oordeel:

Kwaliteit eten: 7
Lunchkaart: 6.5
Interieur/ambiance: 8
Ligging/omgeving: 9.5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten